"Ми закохані, і у нас спільне життя": Саакашвілі заявив про стосунки із українським нардепом (відео)

Голова Виконавчого комітету реформ в Україні і колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі та народний депутат від фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько заявили, що закохані один в одного. Відповідне спільне відео опублікувала Ясько у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Я думаю, що просто треба оголосити, що ми разом, і ми закохані один в одного. І що у нас спільне життя. І хочу усім побажати щастя, а також хотів би, щоби люди бажали щастя і нам", - наголосив Саакашвілі.

Своєю чергою, Ясько заявила, що це відео було записано до від‘їзду Саакашвілі до Грузії, а також підтвердила, що перебуває у стосунках з екс-президентом Грузії. Ясько наголосила: "ми разом" і "любимо один одного та підтримуємо".

"Любов та Боротьба за свою Державу - це найблагородніша справа! І я підтримую його боротьбу. Бо тільки справжні борці з таким великим серцем та любов‘ю до своєї держави можуть змінювати світ! Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Бо вчинила б так само за Україну", - заявила Ясько.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...