МЗС Білорусі відповіло Зеленському на пораду Лукашенку піти на терміномі перевибори

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Білорусі Анатолій Глаз прокоментував слова президента України Володимира Зеленського про необхідність повторних виборів в Білорусі, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал tut.by.

"Знаєте, Україна - братська для нас країна, і український народ - братський для білорусів. Тому, звичайно, в цей відверто непростий для нашої країни момент хотілося б відчути якусь підтримку або хоча б розуміння, а не слухати вже заїжджені з усіх боків поради. Зараз точно ми потребуємо не в них, - заявив Анатолій Глаз.

"На нашу думку, в українського керівництва ще багато років буде багато питань важливіші, якими потрібно щодня займатися всередині своєї країни, ніж роздавати поради сусідам, - додав він.

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю Euronews, що якби він виявився на місці Олександра Лукашенка, який виконує обов'язки президента Білорусі, то дав би згоду на повторні вибори.

"Давайте уявимо, що я впевнений в собі, я впевнений у виборі народу. Я - впевнена людина. Як можна всіх заспокоїти? Я б точно сказав: через місяць - нові вибори. Я йду. Ідіть, хто хоче. Міжнародні спостерігачі - я усіх би запросив, усіх. І сказав би народу Білорусі: будь ласка, вибирайте. І після такого результату, не було б питань ні у кого ", - заявив він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...