"На черепі дійсно були сліди, нехарактерні для ДТП": Син Чорновола відреагував на заяву щодо можливого вбивства його батька

Син В'ячеслава Чорновола Тарас Чорновіл розповів, що заява колишнього заступника генерального прокурора Миколи Голомші про те, що його батька могли вбити - це не нова інформація. Про це він сказав у коментарі "Суспільному", передають Патріоти України.

Тарас Чорновіл наголосив те, що В'ячеслава Чорновола могли вбити, обговорювали дуже давно і це, на його думку, відповідає дійсності. Син дисидента зазначив, що поки достовірно невідомо, через що насправді загинув його батько, оскільки не було чесного слідства.

"Насправді, це є неоднозначна фраза (про кастет), і ми з паном Голомшою це обговорювали і в слідстві, і в суді. Припущення було під час однієї з експертиз, яка працювала з матеріалами попередніх експертиз, тобто це не була ексгумація, це не було дослідження тіла В'ячеслава Чорновола, а були дослідження фотографій, які були зроблені при першій сфальсифікованій експертизі", - пояснив політик.

Тарас Чорновіл додав, що на тілі його батька були ушкодження, які не характерні для ДТП. "Тоді експерт вказав на сліди на черепі мого батька, які не можна, з його погляду, пояснити аварією. Він вважав, що вони нагадують, за його даними, на те що, по голові вдарили кастетами. Дійсно, такі удари не характерні для аварії, але слідство жодної відповіді на його заяви, на його окрему думку, не дало. Ми не маємо простої відповіді на питання, звідки з'явились саме такі ушкодження, про які говорив сам Голомша і той експерт", - наголосив Чорновіл.

Нагадаємо, колишній заступник генерального прокурора Микола Голомша розповів, що дисидент, лідер "Народного руху України", відомий український політик 1990-х років В’ячеслав Чорновіл загинув не внаслідок ДТП, а був вбитий кастетом.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...