На Донбасі знову ллється українська кров: Штаб ООС відзвітував про події на вечір 15 травня

Збройні формування окупанта двічі відкривали вогонь по українських силах із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Двох захисників України поранили, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу штабу Операції об'єднаних сил.

"Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил зазнали поранення", - сказано в повідомленні.

Обидва обстріли відбулися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Оріхового.

"Підступні дії російських найманців не залишилися безкарними. Наші воїни з наявних вогневих засобів відкривали вогонь у відповідь для припинення агресивних дій противника. Підрозділи Об'єднаних сил і надалі готові негайно відреагувати на всі можливі загрози з боку загарбників. Втрати окупантів уточнюються", - повідомили у штабі.


"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...