На Донеччині ЗСУ за кілька годин розгромили тактичну групу росіян (фото 16+)

Захисники української Донеччини 1 квітня розгромили підрозділи російських окупантів. Незваних "гостей" зустріли "квітами" - українськими САУ "Півонія", "Гвоздика" та "Гіацинт". Фото з залишками техніки та особового складу "другої у світі" путінської армії після кількогодинного бою показали в Оперативно-тактичному угрупованні "Схід", передають Патріоти України.

"Вчора, 1 квітня, рашисти вирішили активізувати наступальні дії одразу на декількох напрямках. Однак, така велика кількість техніки не залишилась поза увагою наших хлопців. Тому на окупантів чекала "тепла" зустріч. Українські воїни привітали свинособак не тими квітами, на які вони розраховували. "Гвоздики", "Піони", "Гіацинти" та інші подарунки чомусь не сподобались горе-воякам, які не змогли витримати такої радості та лягли відпочити", - розповіли в ОТУ "Схід".

Українські воїни обіцяють і далі нещадно знищувати ворогів і мститися їм за все те горе, смерті та руйнування, які вони принесли на благословенну українську землю. "Нищити окупантів, стирати їх з лиця землі за всю ту жорстокість та знущання, що вони вчинили з українським народом. Саме ця почесна місія сьогодні лежить на кожному українському воїні. І так буде й надалі, допоки нога останнього окупанта не залишить українську землю. До речі, якщо придивитися, то десь там на фото можна її розгледіти", - зазначили в ОТУ "Схід".

Воїни показали, що лишилося від окупантів після "теплої" зустрічі.


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...