На грані: Росія завдала нового удару по Білорусі

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду РФ зажадала перевірити 36 білоруських компаній, які здійснюють незаконні поставки своєї продукції у Росію, повідомляють Патріоти України.

З відповідною вимогою російське відомство звернулося до Федеральної податкової служби, йдеться на офіційному сайті Россільгоспнагляду.

За інформацією російського відомства, 36 компаній із Білорусі поставляли продукцію у Росію, використовуючи схему "помилкового транзиту" в Казахстан і Киргизстан.

"Згідно з діючими правилами, у випадках перевантаження транзитних товарів, ветеринарна служба Білорусі зобов'язана інформувати про це Россільгоспнагляд, чого зроблено не було. Відповідно, транзит неможливо визнати законним", – йдеться у повідомленні.

Крім того, Россільгоспнагляд має намір провести власне розслідування всього ланцюга пересування білоруської продукції. За результатами перевірок буде вжито відповідних заходів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...