Продався за 70 тисяч рублів на місяць: На Харківщині вперше винесли вирок поліцейському за державну зраду (фото)

Прокурори у суді довели, що торік, у червні, діючий сержант поліції перейшов на бік росіян, які захопили місто. До цього він працював начальником конвою відділення №3 взводу №3 роти №2 батальйону конвойної служби, передають Патріоти України.

Окупанти запропонували йому посаду "и.о. начальника группы конвойной службы", і чоловік погодився. "Однією з його основних задач було конвоювання затриманих окупантами місцевих мешканців. За свою роботу зрадник отримував щомісячно 70 тисяч російських рублів", — розповіли в прокуратурі.

Зрадник згодом отримав підвищення — став "командиром отделения охраны конвоирования подозреваемых и обвиняемых ИВС Отдела полиции №1". Затримали колишнього поліцейського на початку цього року. 21 липня колегія суддів Червонозаводського районного суду м. Харкова винесла обвинувальний вирок щодо зрадника. Йому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також його позбавили звання сержанта поліції.

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...