На Х**ло надії немає? Жителі російських сіл звернулися з незвичайним проханням до Меркель і Байдена (фото)

У Псковській області жителі сіл звернулися з відкритим листом до канцлера Німеччини Ангели Меркель з проханням про допомогу після того, як постачальники зрідженого газу припинили постачати в їх населені пункти балони з паливом. Про це повідомляють на сайті "Північ. Реалії", передають Патріоти України.

Житель селища Пушкінські Гори Михайло опублікував звернення до Меркель в популярних псковських групах і на своїй особистій сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

"Шановна Ангело Меркель! Ваша країна і ви особисто співпрацюєте з" Газпромом ". І з Міллером ви напевно знайомі. Будьте такі люб'язні, попросіть пана Міллера привезти в наше селище балони з газом. Може, вас він почує. Ми згодні купити газ за будь-якою ціною. А також ви зустрічаєтеся з паном Байденом на всяких там форумах, в тому числі G8. Ми читали, що у них в США багато зрідженого газу, який вони всім пропонують. Може він і нам його поставить ", - попросив житель російської глибинки.

Виявляється, постачальник скрапленого газу (ТОВ "Псковтрансгаз") змушений був припинити діяльність після того, як російська держава стала регулювати ціни на газ в балонах. Після набрання чинності відповідного закону у Псковській області газ подорожчав більш ніж в два рази. Директор підприємства ще минулого року заявляв, що встановлений адміністрацією регіону тариф на газ в балонах не покриває їх витрати, а запропонована владою квартальна субсидія компенсує збитки лише за місяць, і попередив про можливий відхід з ринку.

У навколишніх селах будинки давно опалюють дровами, але їжу до недавнього часу готували на плитах з газовими балонами. Останні їх поставки були місяць тому, а напередодні травневих свят балони у людей спорожніли.

"І ось у мене закінчився газ. Я хотів купити балон. Але виявилося, що нам більше не будуть їх привозити. На чому готувати їжу - незрозуміло! Очевидно, влада вирішила перевести нас на сироїдіння. Але навіть у військове лихоліття картоплю їли варену", - повідомляє канцлеру Німеччини Іванов.

Відкритий лист Меркель викликало підтримку в коментарях.

"Молодець, мужик, уважуха!", "Чітко написав", "Від них газ дешевший буде", - так відреагували сусіди Іванова з селища, а жителі інших районів області попросили їх теж "внести в план", тому що без газу в балонах залишилися всі.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.