На кордоні питатимемо, чий Крим? ​Тіхановська хоче приїхати в Україну

Лідер білоруської опозиції, яка Світлана Тихановська хотіла б відвідати Україну, але поки зустрічається зі співвітчизниками в європейських столицях. Про це вона заявила у Берліні, передає «Укрінформ», зазначають Патріоти України.

«Знаєте, я цього дуже хотіла б», - сказала Тихановська і додала, що поки зарано говорити, коли це може статися.

Як повідомляв «Главком» раніше, у неділю, 13 грудня, лідерка білоруської опозиції поспілкувалась зі своїми прихильниками у столиці Німеччини. Під час виступу перед прихильниками вона визнала, що кількість демонстрантів, які беруть участь у протестах в Білорусі зменшується, люди втомилися і потребують перепочинку.

«Будь ласка, не давайте Європі забути про нас, не давайте Європі можливість у такий відповідальний момент відвернутися від нас», – сказала вона і додала, що протестувальникам у Білорусі потрібен перепочинок.

Це вже другий візит Світлани Тихановської в Берлін.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...