"На нас просто х*й поклали… Ні зарплати, ні відпустки": Окупант поскаржився на "порядки" в армії РФ. Перехоплення

Окупанти скаржаться на крадіжки серед своїх військових, відсутність відпустки та зарплатні. Вони шоковані тим, що ніхто не звертає уваги на забезпечення солдатів. Про це свідчить чергове перехоплення українською розвідкою телефонної розмови загарбників. Відповідний аудіоролик оприлюднили в ГУР МО України, передають Патріоти України.

Розмова відбувається між російським мобілізованим, який тільки збирається їхати на навчання та військовим РФ, який вже провів певний час на навчанні у Валуйках, що в Бєлгородській області. Окупант розповів колезі про безлад та безправ’я, що панує в наметовому містечку, де проживають російські солдати.

Він поскаржився на крадіжки, розповів, що навіть "у командира піджопник сп*здили". За його словами, вони скоро будуть ходити всюди з усіма своїми речами.

Також він "порадував" колегу тим, що їм не виплачують зарплату – за словами окупанта, він навіть не знає, яка вона у нього. А також поскаржився, що їх не пускають у відпустку. "На нас просто х*й поклали… Ні зарплати, ні відпустки, ніх*я... До нас таке к*нчене ставлення, що я в ах*ї просто", – бідкається загарбник.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...