На пропагандистку Кремля поскаржилися до СК та МВС РФ за заклик до ядерного удару по Сибіру

На кремлівську пропагандистку Маргариту Симоньян поскаржилися до СК та МВС РФ за її заклик підірвати термоядерну бомбу над Сибіром. З відповідною заявою до російських силовиків звернувся Микола Корольов, який є помічником депутата Мосміськдуми Євгена Ступіна, про що сам розповів у себе в Instagram, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що Симоньян стверджує, буцімто ядерний вибух над Сибіром лише знищить усю електроніку, зокрема й космічні супутники, без заподіяння будь-якої шкоди людям чи природі. Водночас, навіщо це взагалі робити, вона не уточнила.

«Я думав, що бачив уже всі можливі прояви пропаганди, але, виявляється, немає межі моральному розкладанню… Маргарита Симоньян у своїй передачі Ч.Т.Д запропонувала завдати ядерного удару по території РФ, а саме Сибіру. Також вона повідомила, що в ядерному вибуху над Сибіром немає нічого страшного… Такі висловлювання є порушенням законодавства РФ, не кажучи вже про дикість і безглуздість цих заяв», — написав він у себе у пості.

Водночас Корольов зазначив, що сумнівається у тому, що Симоньян зрештою притягнуть до кримінальної або навіть адміністративної відповідальності, оскільки жодної рівноправності серед громадян РФ на сьогодні немає.

Своєю чергою у російського диктатора Володимира Путіна від її скандальних висловлювань вирішили відхреститися. «Її слова не відображають офіційну позицію РФ», — заявив речник Кремля Дмитро Пєсков, зазначивши, що жодних офіційних посад Симоньян нібито не обіймає, хоча насправді вона є одним із керівників державного пропагандистського ресурсу RT.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...