На широку ногу і без велосипедів: "Слуга народу" зібрав депутатів-новобранців у Трускавці - місць у найдорожчих готелях більше немає (відео)

Новообраних депутатів чекають інтенсивні лекції від професорів Київської школи економіки, які будуть проводитися з 8:30 до 21:30.

Вибрані в Раду представники партії «Слуга народу» прибули до Трускавця, де 29 липня для них почнеться тижневий тренінг. Кореспондент LB.ua повідомив, що до Трускавця «слуг» доставили на поїзді, а з вокзалу автобусами їх привезли в два готелі, передають Патріоти України.

Як виявилося, це найдорожчі готелі в місті - «Ріксос» та «Женева». Втім, раніше в партії пообіцяли, що відіб'ють всі витрати в звіті. Новообраних депутатів чекають інтенсивні лекції від професорів Київської школи економіки, які будуть проводитися з 8:30 до 21:30. Однак на цьому навчання не зупиниться - для депутатів підготували цілий план «підвищення кваліфікації».

Джерело: LB.ua

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...