На Україну летять російські ракети: Повітряні сили ЗСУ попередили про небезпеку

Російська терористична армія у середу, 26 липня, здійснила пуск ракет зі стратегічних бомбардувальників. Через певний час ймовірне оголошення повітряної тривоги. Про це попередили в Повітряних силах ЗСУ, передають Патріоти України.

"Увага! Зафіксовано пуски крилатих ракет з 12 Ту-95мс з району Каспійського моря", - повідомили українські захисники.

Також ПС ЗСУ попередили про небезпеку у південно-східних областях. "Ракетна небезпека південний схід! Імовірно балістика!", - йдеться у повідомленні.

Моніторингові телеграм-канали повідомляють, що в Україні через півтора-дві години ймовірне оголошення повітряних тривог. Це підтвердили і у ЗСУ.

"Сигнал повітряної тривоги по південних та східних регіонах буде оголошено близько 17.40! Не виключено пуски крилатих ракет з акваторії Чорного моря та балістики з території рф та тимчасово окупованих територій! Будьте уважні! Прямуйте в укриття", - наголосили військові.

"Розмови точились давно": 2025 рік може стати роком виборів в Україні, - політтехнолог

субота, 28 вересень 2024, 17:49

"2025 рік може стати роком виборів в Україні. Зеленський розглядає таку можливість, "щоб зміцнити свою владу". Про це пише Economis. Воно ж наводить дані американського НДІ, згідно з якими довіра українців до Зеленського знизилася з 80% у травні 2023 р...

"Чому його давно не бачили, а Сирський ховається на Харківщині?": Безугла висунула звинувачення начальнику Генштабу ЗСУ

субота, 28 вересень 2024, 17:04

Народна депутатка Мар'яна Безугла звинуватила у хабарництві начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича та направила запит до Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. «Цікаво, чому Сирський продовжує ховатися у Харківській області, зо...