На восьмому році агресії: Путін знову оголосив українців та росіян "одним народом"

Президент РФ Володимир Путін оголосив українців і росіян "одним народом", а нинішнє керівництво України недружнім до Росії. Про це він заявив під час прямої лінії з росіянами, передають Патріоти України.

Зокрема, відповідаючи на питання, Чому Україна не визнана РФ недружньою державою, Путін заявив, що росіяни і українці - один народ. "Я не вважаю, що український народ є недружнім, ні, нічого подібного, ми єдине ціле. Ось керівництво України, сьогоднішнє керівництво сьогоднішньої України явно недружнє до нас. Це абсолютно очевидна справа", - сказав він.

"Чому Україна не входить до списку недружніх країн? Тому що я не вважаю, що український народ - недружній нам народ", - додав Путін.

"Я вже багато разів говорив про це і можу повторити ще раз: я вважаю, що взагалі українці і росіяни - це взагалі один народ", - підкреслив президент РФ.

При цьому він пообіцяв написати історичну статтю про"розділений російський народ". "Були великороси, білороси і малороси", - сказав Путін.

Як повідомлялося, 23 квітня Путін підписав указ "про застосування заходів впливу (протидії) на недружні дії іноземних держав". Документ обмежує укладення диппредставництвами країн, чиї дії визнані недружніми, трудових договорів з фізособами на території РФ. Список таких країн має визначити уряд. На даний момент таким країнами визнані тільки США і Чехія.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...