"На всіх напрямках палає. Щось палає менше, щось - більше": Ступак викрив плани росіяни після захоплення Вугледару

Після захоплення міста Вугледар Донецької області російські окупанти намагатимуться тиснути на Курахове. Таку думку висловив колишній співробітник СБУ Іван Ступак, передають Патріоти України.

"Військові кажуть, що окупанти продовжують тиснути в напрямку Куп'янська і Лиману. На всіх напрямках палає. Щось палає менше, щось - більше. Але бойові дії йдуть дуже активно. І на Курщині, і в Харківській області, і в Луганській, і в Донецькій, і в Запорізькій", - заявив він.

За словами Ступака, попри складну ситуацію, українські військові продовжують стримувати армію РФ, і окупанти зазнають колосальних втрат.

Зазначається, що окрім тиску на Курахове, росіяни спробують покращити своє становище під Селидовим на Покровському напрямку.

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...

"Ось це три головні умови": Портников розповів, коли зупиниться війна в Україні

неділя, 6 жовтень 2024, 10:48

Росія зупинить війну тоді, коли дійсно буде знесилена на фронті. Це одна із умов. Таку думку висловив журналіст та публіцист Віталій Портников в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Чому ми весь час дивуємося їхньому просуванню? Таке враження, ...