На вулиці вийшли тисячі людей: В Україні противники земельної реформи перекривають дороги (фото, відео)

В Україні 11 листопада противники земельної реформи вийшли на акції протесту і перекрили дороги в 13 областях. Про це йдеться в повідомленні Всеукраїнської аграрної ради у Facebook, передають Патріоти України.

Повідомляється, що противники земельної реформи перекрили головні автомагістралі України в 17 точках. Зокрема, акції проходять в 13 областях - Вінницькій, Черкаській, Чернігівській, Тернопільській, Кіровоградській, Миколаївській, Хмельницькій, Житомирській, Одеській, Полтавській, Волинській, Рівненській та Львівській.

У Львівській області перекрили трасу Н17 в районі села Малі Підліски Жовківського району. У Полтавській - трасу М03 в районі села Чутове, Рівненській - трасу М06 в районі села Дядьковичі Рівненського району.

В Черкаській області перекрита траса М05 поблизу Жашкова, у Хмельницькій - траса Е50 біля села Прибузьке Хмельницького району, у Тернопільській - дорога біля села Романове Збаразького району. Крім того, у Вінницькій області аграрії протестують відразу в трьох районах - Вінницькому, Тульчинському та Козятинському.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...