На Запоріжжі пес врятував життя цілої родини під час ракетних ударів, "сповістивши" про загрозу

Вночі 12 жовтня російські окупанти завдали ракетного удару по селах Запорізького району. Внаслідок цього частково зруйновано житловий будинок. На щастя, людям вдалося вижити, бо їх врятував пес, "сповістивши" про загрозу. Про це вони розповіли в коментарі "Суспільному, передають Патріоти України.

За словами власниці зруйнованого обійстя Людмили, їх розбудила собака Джесі, яка почала шкребтися в двері. Після цього господарі вже вирішили спуститись у підвал.

"Ми почули сирену на телефоні. Перший вибух – собака почала двері шкребти. Другий — ми двері відчиняємо, давай бігом у підвал, щоб хоч якось врятуватися. Сиділи в підвалі – удар як пішов! У нас якраз вихід закидало, не могли взагалі вибратися, до нас викликали ДСНС. А потім вийшли й глянули, що з нашим домом. Нема ні кухні, ні хати, ні навісу, нічого нема", – розповіла Людмила.

Вона додала, що до цього вони постійно ховалися в підвалі. "Якщо далеко були вибухи, то ні. Але останнім часом постійно. Цього ж разу завдяки собачці Джессі, вона нас і врятувала", – зазначила жінка.Наразі родина планує переїжджати до Запоріжжя. З собою заберуть чотирьох котів, а собаку віддадуть на проживання бабусі.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...