"Начинание очень полезное": Арестович несподівано похвалив Зеленського

Раніше в команді президента заявляли про плани відповідної ініціативи: новий регулятор українських медіа буде стояти на сторожі національних інтересів країни.
Олексій Арестович. Фото: Антикор.

Відомий український експерт Олексій Арестович похвалив ініціативу команди президента Володимира Зеленського про створення в Україні нового медіа-регулятора, який зможе зупинити дію російської пропаганди в українських ЗМІ, передають Патріоти України.

У своєму телеграм-каналі він не тільки похвалив ініціативу команди президента, а й розкритикував колишнього президента Петра Порошенка в його політиці в інформаційній ніші, яка дорого обійшлася не тільки для колишнього президента, а й для всієї України. У той же час він попередив про небезпеку розправи над неугодними опонентами, що з його точки зору теж може бути можливим.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...