Нагострили лижі до рідного Мордору: Генконсульство Росії в Одесі припиняє прийом громадян

Генеральне консульство Російської Федерації в Одесі зупиняє прийом громадян на невизначений термін, повідомляють Патріоти України з посиланням на на сайті дипустанови в Одесі

Дослівно: "У зв'язку з оптимізацією штату Генерального консульства Росії в Одесі, обумовленої аналогічними діями низки західних країн, а також з урахуванням несприятливої епідеміологічної обстановки, запис за новими заявками на прийом призупиняється до розміщення окремого оголошення.

Прийом відвідувачів, що вже записалися, буде здійснюватися суворо відповідно до призначеної дати і часу".

Готові документи генконсульство може видати найближчим часом.

Проте надання низки послуг (видача дозволів на тимчасове проживання, віз, паспортів тощо) "зупиняється до публікації окремої інформації".

В індивідуальному порядку після направлення попередньої заявки електронною поштою може бути розглянуто прийом громадян, у яких закінчується термін дії закордонного паспорта, яким потрібно зареєструвати факт народження або смерті.

"Оскільки Генеральне консульство на даний час не може гарантувати своєчасну доставку готових закордонних паспортів або отримання інформації про їх узгодження, рекомендуємо розглянути можливість обміну закордонного паспорта на території Росії до закінчення терміну чинного", – йдеться у повідомленні.

Є також номер "екстренного зв'язку" та рекомендація звертатися по послуги до консульського відділу Посольства Росії у Києві.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...