"Нам можно, вам нельзя": МЗС РФ погрожує "наслідками" у разі обстрілу Росії західною зброєю. З Києва відповіли

Якщо ЗСУ застосують американські РСЗВ чи інші далекобійні знаряддя НАТО проти території Росії, наслідки будуть більш ніж серйозні. Таку заяву зробив МЗС РФ, повідомляють російські ЗМІ.

У Міністерстві закордонних справ РФ попередили, що навчання українських солдатів та використання території Європи як транзиту для постачання зброї можуть призвести до розширення зони конфлікту.
У відповідь на це секретар РНБО України Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону заявив, що керівництву нашої держави вистачить політичної волі для знищення об'єктів на території РФ, за допомогою яких обстрілюють українську територію.
"Якщо буде необхідно, повірте, не здригнеться ні в кого рука підписати те, що потрібно підписати для того, щоб ті об'єкти, про які ви говорите, були знищені. Більше того, заява нашого президента, що ми даватимемо відповідь саме по тих територіях, звідки це йде, яскраве підтвердження цього", – сказав він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...