Нападника вже затримали: Порошенка облили зеленкою в центрі Києва (фото, відео)

Петро Порошенко постраждав в центрі Києва під час святкування Дня Незалежності. П'ятого президента України облили зеленкою, коли він йшов в сторону Кабінету Міністрів. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Всі обставини даної події з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що поліції затримала чоловіка, який хлюпнув зеленкою в обличчя Порошенко. Його закували в наручники і повели.

Зазначимо, що сьогодні, 24 серпня, в Києві зібралася дуже велика кількість людей з нагоди святкування 30-річчя незалежності країни. Через велику кількість людей на станції метро "Театральна" навіть зламався ескалатор. Багато хто приїхав в центр міста, щоб подивитися на військовий парад, в якому взяло участь близько 5 тисяч військових. Також було залучено десятки одиниць військової техніки і понад 50 літальних апаратів.

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...