Направили з центру зайнятості, судимостей не мав: Як інженера-зрадника із "ДНР" прийняли на роботу в Києві

В Солом’янській РДА розповіли деталі працевлаштування Дениса Янієва, який брав активну участь в антиукраїнських мітингах та організовував псевдореферендум у Торезі, а зараз у Києві працює головним інженером житлово-експлуатаційної дільниці №901 та опікується станом укриттів, які розташовані на території зазначеної дільниці, передають Патріоти України.

"Повідомляємо, що Янієв Денис Іванович був прийнятий на роботу за направленням Подільського районного центру зайнятості в Києві від 28.07.2015 р. № 02691507010082003 майстром ремонтно-технічної дільниці житлово-експлуатаційної дільниці №903 комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району" від 4 серпня 2015 року", – повідомив у відповіді для ЗМІ Євген Малий, заступник голови Солом’янської РДА.

Він додає, що Денис Янієв на час прийняття на роботу судимостей не мав. Від 8 серпня 2019 року Янієв переведений на посаду головного інженера житлово-експлуатаційної дільниці №901. Про ухвалення стосовно Дениса Янієва вироку Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 01.06.2021 р. підприємству стало відомо з месенджерів та соціальних мереж лише 14 червня цього року.

"15 червня комунальним підприємством "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району" було направлено лист до СБУ для проведення перевірки цього працівника. Від 19 червня Дениса Янієва звільнено із займаної посади", – повідомив нам заступник голови Солом’янської РДА.

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...