Наразі видаляє дані: ​Нова заступниця головного розвідника України - своя людина у заборонених "ВК" і "Одноклассниках", активістка групи "Комунізм - це модно", - полковник Штефан ("Штірліц")

Новопризначена заступниця голови Служби зовнішньої розвідки Катерина Сляднєва сидить на заборонених в Україні «Вконтакте» і «Одноклассниках», де є учасницею групи «Комунізм – це модно».Востаннє Сляднєва заходила в «Одноклассники» 30 квітня, а потім активність на сторінці була зафіксована 25 липня. Про це у Facebook написав офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц) та опублікував скріншоти сторінок Сляднєвої, зазначають Патріоти України.

«Вчора після призначення була на сторінці та видалила свої фото та трохи історії.Сляднєва одразу після свого призначення видалила фото і трохи почистила історію», - написав Анатолій Штефан.
Що стосується «ВКонтакте», то там нова заступниця голови Служби зовнішньої розвідки України востаннє була в 2018 році.
«Цікаві спільноти «Знайомства з іноземцями на відстані і спілкування». Або особисте життя, або вже тоді працювала на «контору». Чому не видалила і тут інформацію? Найімовірніше, немає доступу до сторінки. Ну і вишенька на торті – спільнота «Комунізм – це модно».Судячи з її віку, комунізм її торкнувся не сильно, якщо тільки не переслідує її по життю, як і багатьох прихильників Радянського союзу», – пише Штефан.

У Службі зовнішньої розвідки зазначили, що Сляднєва – професійний юрист, працювала в органах прокуратури, останні півтора року у службі відповідала за правове забезпечення її діяльності.

Сляднєва очолювала робочу групу з опрацювання проєкту нового закону Про розвідку, який покликаний усунути недоліки, розмежувати повноваження та обов’язки розвідорганів держави, а також створити законодавче підґрунтя практичній взаємодії зі службами країн НАТО та ЄС.
Також відомо, що Сляднєва у 2012 році займалася розслідуванням масової загибелі бджіл у Запорізькій області. Раніше була заступником начальника управління наглядом у кримінальних справах прокуратури Києва. Сляднєва навчалася у Львівському університеті бізнесу та права за спеціальністю судоустрою, прокуратури та адвокатури.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...