Нардепи теж хочуть жити: Верховна Рада скасувала чергові пленарні засідання до 3 квітня

Паніка в керівництві "слуг" досягла такого ступеня, що на понеділкову координаційну нараду не пустили нардепів, котрі днями повернулись з-за кордону

17–20 березня та 31 березня – 3 квітня Верховна Рада України мала проводити пленарні засідання, але протягом через спалах коронавірусу депутати працюватимуть лише у комітетах, зазначають Патріоти України.
Отже Верховна Рада вирішила скасувати пленарні засідання, заплановані в березні – на початку квітня, через поширення коронавірусної інфекції. Про це 16 березня на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій і груп повідомив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.
"Верховна Рада не закривається, вона продовжує працювати, однак ми змінюємо черговість пленарних та комітетських тижнів, і до 3 квітня 2020 року ми переходимо в режим роботи в комітетах", – запевнив Разумков.
Спікер уточнив, що цю пропозицію підтримали депутати з усіх фракцій і груп.
Згідно з календарним планом проведення сесії, 17–20 березня та 31 березня – 3 квітня Рада мала проводити пленарні засідання.
17 березня Рада планує провести позачергове засідання, щоб змінити календарний план роботи, а також розглянути питання, пов'язані із протидією поширенню коронавірусу.
Минулого тижня Разумков обмежив допуск у Раду для всіх осіб, окрім народних депутатів, їхніх штатних радників і консультантів, а також працівників апарату парламенту. Як виняток у будівлю парламенту можуть пускати тільки журналістів і технічних працівників ЗМІ. Ці заходи триватимуть до 3 квітня.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"