"Наркоман судит других по себе": У Росії обурені натяком Зеленського на п'яного Путіна

Президент Володимир Зеленський натякнув, що заяву про Україну голова Кремля Володимир Путін напередодні зробив, перебуваючи у нетверезому стані. Зеленський відповів Путіну на "терпи, моя красавица" з посмішкою, зазначивши, що можливою причиною розв'язної заяви російського президента стала вечеря Макрона та Путіна в Москві. Кадри публікує Youtube-канал Сектор 365, передають Патріоти України.

Відповідаючи на відповідне запитання журналіста, Зеленський у прямому ефірі перевів погляд на Макрона та звернувся до нього зі словами: "Эмануэль, к слову, Вы вчера после ужина там не сидели, не отдыхали? Потому что Президент России говорит очень серьезно".

Як зазначає Guardian, під час переговорів Путін і Макрон переривалися на "вечерю з семи страв із винами шардоне та ребо". Натяк Зеленського на нетверезий стан Путіна викликав обурення у Росії. Депутат російської Думи, телеведучий Євген Попов (чоловік пропагандистки Ольги Скабеєвої) у своєму телеграм-каналі назвав українського президента наркоманом. "То есть наркоман Зеленский судит других по себе и обвиняет Макрона и Путина в пьянстве", - заявив Попов.

Скабеєва зробила репост повідомлення чоловіка у своєму телеграм-каналі.

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...