Народ не оцінив "глибинного реформатора": ​Мендель прокоментувала присуд соціологів Зеленському "головного розчарування українців 2020 року"

Яку оцінку дадуть діяльності шостого президента України ще за 12 місяців, а також його політичний рейтинг на той час, наразі мабуть найбільший кошмар Банкової і особисто Володимира Олександровича.

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель прокоментувала результати опитування Центру Разумкова, які показують, що Зеленський став головним розчаруванням українців у 2020 році, зазначають Патріоти України.

"Зріс і рівень розчарування, звісно. Доля лідера - брати відповідальність і рухати вперед країну, попри критику та зниження рейтингів. І Володимир Олександрович формує нові ціннісні смисли для України, відкидаючи спрощені формулювання української ідентичності, які намагалися створити попередні президенти.

Він бачить і розуміє усе розмаїття, складність, суперечливість, багатозначність, строкатість українського суспільства. І пропонує переосмислення нас самих заради примирення та єдності, заради самоусвідомлення нашої справжньої ідентичності. Це шлях складний, але вартий того, щоб ним іти.

Так само, як і важко впроваджувати зміни, які перетворюватимуть українські системи та інституції на сильний та стабільний фундамент потужної держави, де кожен буде почуватися захищеним, де працюватимуть соціальні ліфти і цінуватимуть за таланти, вміння і старання, де сильна економіка працюватиме для кожного, а кожен працюватиме для спільної економіки.

Будувати таку країну після 28 років грабування, з відсутністю політичних еліт та слабкими інституціями - завдання для сильних. І пройти складний шлях критики й розчарування - під силу лише справжньому лідеру."

Нагадаємо, згідно опитування, проведеного Центром Разумкова 42% громадян України вважають президента Володимира Зеленського розчаруванням 2020 року.

На другому місці після Володимира Олександрович, з 4-кратним відривом, колишній президент Петро Порошенко. В Петрі Олексійовичу за рік діяльності розчарувалося 10% опитаних. По 2% вважають розчаруванням року Віктора Медведчука, прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, лідера ВО Батьківщина Юлію Тимошенко, лідера Радикальної партії Олега Ляшка і колишнього прем’єра Олексія Гончарука, ще 1% опитаних – Святослава Вакарчука.

Всіма політиками розчаровані 5% українців, а 17% не змогли в такій якості назвати нікого.

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...

У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...