Народ не здається: У Білорусі черговий недільний марш протесту, карателі Лукашенка знов хапають людей на вулицях

За даними правозахисників, під час дворових маршів 13 грудня у Білорусі затримали більше 50 осіб. Деталі: Інформацію зібрали у позбавленому реєстрації правозахисному центрі "Весна", зазначають Патріоти України.

За даними правозахисників, майже всі затримання відбулися у Мінську. Також повідомляється про затримання трьох осіб в Смолевичах (їх пізніше відпустили) і одного у Бресті.

Серед затриманих люди похилого віку. Зокрема, повідомляється про затримання чоловіка 1936 року народження. Пізніше стало відомо, що чоловіка відпустили і він уже вдома. Його відпустили, коли він відмовився йти в автозак.

 Правозахисники повідомили про затримання Яна Гриба
Паралельно з правозахисниками списки затриманих ведуть і волонтери. У телеграм-каналі "Списки затриманих" з'явилася інформація про більш ніж 80 затриманих.

Марш білорусів також провели і в столиці України Києві.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...