"Наша головна мета": Зеленський висловився про ситуацію в Авдіївці і назвав завдання командування

Президент України Володимир Зеленський заявив, що детально розуміює, що відбувається в Авдіївці та перебуває в контакті з військовим керівництвом. Його завдання – робити все, "щоб захистити, перш за все, наших людей". Про це президент сказав на спільній з канцлером Німеччини Олафом Шольцом пресконференції 16 лютого, передають Патріоти України.

"Що стосується Авдіївки, ситуація – не перший день. Ми пам'ятаємо, що робить Росія з нашими містечками і селами. Вони не заспокоюються, поки не зруйнують все живе, що там є", – заявив Зеленський.

Він повідомив, що українські війська героїчно захищають стратегічні речі, логістичні шляхи, які можуть привести ворога до просування вперед.

"Я детально розумію, що відбувається, на контакті з нашим військовим керівництвом. Не буду говорити, які вони нові підходи застосовують. Їх завдання – робити все, щоб захистити, перш за все, наших людей. Це головний сигнал від мене. Наші військові – найголовніше, що в нас є. Це і є наша головна зброя", – наголосив президент. "Вам кожен може сказати, це зрозуміло – війна – це втрати в ній. Перш за все, треба дивитись, щоб ми обходились меншими втратами" , – додав він.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...