Наша війна з Росією стала непомітною для світу, - український філософ

Неясність образу України на мапі світу показує, що наші позиції ослабли.

Євген Бистрицький. Фото: ТСН.

Україна за рік стала менш зрозумілою для іноземних партнерів. Про це в інтерв'ю розповів філософ Євген Бистрицький, передають Патріоти України.

"Вони не можуть осягнути, що у нас відбувається та хто ми такі. Раніше було чіткіше: українці - нація, що прагне долучитись до європейської спільноти та веде боротьбу за незалежність з Росією. Зараз це стало непомітним", - вважає експерт.

За його словами, неясність образу України на мапі світу показує, що наші позиції ослабли. "Не зовсім було зрозуміло, як ми, воююча країна, обрали в президенти не політика. Та західний світ підкреслював, що вибори були вільні та чесні. Пройшов рік, а влада не виробила стратегію розвитку держави. Реформи – це не зміна уряду раз на пів року. Відсутня судова реформа, немає обіцяної довіри до суддів, корупція не подолана, владі закидають зв'язок з олігархами. Обіцянки розірвати поєднання політики та олігархічного бізнесу так і нереалізовані", - додає філософ.

Джерело: Gazeta.ua

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...