"Наші очі всюди, а наша зброя дістане їх навіть з-під землі": Українські воїни ефектно знищили техніку окупантів (відео)

Бійці 28-ї окремої механізованої бригади імені лицарів Зимового походу показали, як перетворюють російську техніку на брухт. Військові працювали з артилерії та гармат, повідомляють Патріоти України.

"Намагаючись сховатися від наших лицарів окупанти забули дві істини: наші очі всюди, а наша зброя дістане їх навіть з-під землі", – написали бійці. На відео видно, як ворожа техніка одна за одною вибухає під звуки гармат та прекрасний етюд скрипки.

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...