Наслідки для психіки малюків можуть бути непередбачуваними: У РФ на 9 травня влаштували акцію з "розстрілом" дітьми "останнього фашиста" (фото)

У місті Кисловодськ (Ставропольський край РФ) у День перемоги 9 травня відбулася досить моторошна акція за участю неповнолітніх. Діти показово розстріляли з пневматичної гвинтівки манекен "останнього фашиста", якого підвісили головою вниз. На формі жертви була бутафорська кров, а на формах дітей – колорадські стрічки. Відповідними фото поділився Telegram-канал "Осторожно, новости", передають Патріоти України.

До заходу причетна кремлівська партія "Единая Россия". Її член та голова міста Євген Мойсеєв розповів, що "опудало фашиста й окупанта" вивісили на воротах одного з будинків. Там же розмістили і Z-символіку.

"Наше молодше покоління з дитинства має знати про те світове зло, ім'я якому фашизм, нацизм, який сьогодні знову намагається відродитися. Ми цього ніколи не допустимо. Ми ростимо наших дітей патріотами та захисниками вітчизни", – вважає мер. Про вплив такої акції на психіку маленьких дітей Мойсеєв нічого не сказав.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...