Насилають прокляття: "Ляльки вуду" із зображенням Путіна в храмах Японії прибивають цвяхами до дерев (фото)

У Японії в місті Мацудо невідомі роблять ритуальні солом'яні ляльки із зображенням президента Росії Володимира Путіна. Вони прибивають їх великими цвяхами до дерев на території храмів. Про це повідомляє місцеве видання Mainichi, передають Патріоти України.

За словами священників, зазвичай такі ляльки використовують для того, щоб накласти прокляття. Це така японська версія ляльки вуду.

У фігурках з Путіним також знайшли записки з його ім'ям, датою народження та молитвою "про знищення зла". Ті, хто має відношення до святинь і місцеві мешканці не оцінили таку "боротьбу" із російським диктатором. Вони звернулися до поліції, бо вважають, що храм - це не місце, де можна проклинати людей.

За даними правоохоронців, ляльки бачили на територіях щонайменше 10 святинь. Вони підозрюють, що за цим стоїть один чоловік, який потрапив на камеру відеоспостереження з предметом, схожим на ляльку. Порушника шукають.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...