Натякають, що ЗСУ на Донбасі - зайві? Телеканал "НАШ" потрапив у скандал через дивне відео до Дня незалежності

Марина Данилюк-Ярмолаєва обурилася відсутністю реакції на відео Служби безпеки України і Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Телеканал "НАШ", який належить колишньому народному депутату від "Опозиційного блоку" Євгену Мураєву, випустив маніпулятивне відео до Дня незалежності України. На це звернула увагу в Facebook журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, передають Патріоти України.

За її словами, сенс ролика – що суверенітет України помилка, що треба було не підтримувати самостійність, що життя в Радянському Союзі уберегло б країну від війни з Росією. "Кадри ЗСУ з українськими шевронами з кадрами обстрілу Донбасу мають підвести до думки, що це нашій армії нема чого робити і вона начебто окупувала частину території. Не РФ", – зазначає журналістка.

Вона обурилася відсутністю реакції на відео Служби безпеки України і Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. "Регулярно бачу там (на каналі "НАШ", – ред.) лубочних патріотів, які легалізують мураєвщину та азаровщину. Але є межа. Мало того, що тиждень тамтешні працівники ср*ку рвуть за Лукашенка. І в унісон з гостями заявляють, що Януковичу треба було давити опозицію у свій час, як Лукашенку. Мало того, що ці персони видають меседжі, що Україна "антиросійщиною" не має спричинити розпаду РФ. Аж тут таке пекло", – підкреслила Данилюк-Ярмолаєва.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...