Натякнули на новий замах? Прем'єр-міністру Словаччини Фіцо передали конверт з кулею

Уранці в середу, 25 вересня, прем'єр-міністру Словаччину Роберту Фіцо передали конверт із кулею всередині. Про це повідомляє словацьке видання Aktuality. Інформацію також підтвердили в канцелярії уряду, зазначають Патріоти України.

«Ми можемо підтвердити, що конверт з кулею, адресований прем'єр-міністру Словацької Республіки, був доставлений сьогодні до канцелярії уряду», — повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що боєприпаси виявили охоронці під час перевірки поштового відділення. Наразі посилку, адресовану Фіцо, перевіряють співробітники Управління з охорони конституційних посадових осіб і дипломатичних представництв. «Цим питанням займаються поліцейські відповідного підрозділу, підпорядкованого обласному управлінню поліції в Братиславі», — прокоментував речник обласної поліції в Братиславі Міхал Сейфф.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...