"Навіть бліндажів немає, сидиш і молишся": Окупант поскаржився на міць ЗСУ. Перехоплення

Російські окупанти бояться ЗСУ і все частіше відмовляються висуватися на передову навіть під страхом потрапити до в’язниці. У телефонних розмовах зі своїми рідними та знайомими вони скаржаться на дефіцит озброєння і великі втрати в живій силі. Про це свідчить чергове перехоплення розмови одного з російських загарбників, опубліковане у Telegram-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Окупант розповів дружині про важку ситуацію в російській армії. Він поскаржився, що в них навіть немає бліндажів, і єдине, що залишається – хіба молитись, щоб "не потрапило". "Ховатися навіть бліндажів немає, просто, бл*ть ... взагалі, сидиш і молишся - потрапить чи ні. Тут сидиш і молишся, бл*ть, коли тебе мінометка 120 ху*рить так, що стіни обсипаються", – скаржиться окупант.

Розповів він і про переваги Збройних сил України у зброї. "Наші, бл*ть, вибач мене, три снаряди, а у них – як під'їжджають, то пи*дошать так ... Вчора двоє "трьохсотих" у "Барса" – це як добровольці", – розповів загарбник.

Окупант також повідомив, що у нього справи кепські, оскільки їх відправляють "на передок". "А хто не хоче підписувати йти, то оголошують "п'ятисотим", вивозять в місто, там прокуратура. Я кажу - мені по*уй, я нічого підписувати не буду. Нехай викликають, х*й заб'ю", – заявив окупант.


СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...