Навіть матдопомогу отримував: Заступник міністра оборони під час війни перебував в Італії як біженець

Заступник міністра оборони Юрій Джигир під час війни отримав 6500 грн допомоги за програмою єПідтримка та 33 тис. грн фінансової допомоги від уряду Італії як біженець. Про це йдеться в його декларації за 2022 рік як кандидата на посаду, передають Патріоти України.

Також 6500 гривень за програмою єПідтримка отримала його цивільна дружина Наталія Любінецька – виплати надійшли від Кабінету Міністрів. Окрім того, Джигир та його співмешканка отримали під час війни від уряду Італії по 32 985 грн фінансової допомоги як українські біженці. Відповідні виплати можливі тільки в разі виїзду за межі України після 24 лютого 2022 року.

До 2020 року Джигир працював заступником міністра фінансів України. Згодом, після звільнення – в Бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...