"Навіть механізм вже знайшли": За наказом ОПУ хочуть закрити телеканал "Прямий", - Гончаренко

Нардеп зауважив, що наразі переслідуються усі телеканали, які критикують владу.

Олексій Гончаренко. Фото: соцмережі.

На нараді в Офісі президента за участі силовиків була команда зупинити мовлення телеканалу "Прямий" через арешт майна, вважає Гончаренко. Про це заявив народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко на зсіданні комітету з питань свободи слова, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що все, що відбувається навколо телеканалу "Прямий", а це вже не перший місяць – безкінечні перевірки, якісь слідства – все це стосується чомусь одного телеканалу в державі. Я не знаю, яким ще телеканалом цікавиться ДБР", - повідомив Гончаренко.

За словами нардепа, на нараді в ОПУ за участі силовиків була команда закрити телеканал "Прямий", а також був знайдений механізм, як це зробити. "Я маю інформацію від своїх джерел, які мене не підводили, що була нарада в Офісі президента за участі силовиків, на якій була команда зупинити мовлення "Прямого" і був знайдений механізм – через арешт майна, продаж його через АРМА і зміну структури власників", - наголосив він.

Гончаренко зауважив, що наразі переслідуються телеканали, які критикують владу. "Очевидним є те, що механізм передачі телеканалу як арештованого майна в АРМА призводить врешті-решт до погіршення стану свободи слова в державі", - сказав нардеп.

У свою чергу генеральний продюсер "Прямого" Світлана Орловська, додала, що телеканал звернувся до комітету ВР з питань свободи слова і інформації, бо з літа минулого року ведеться цілеспрямована атака на "Прямий".

Джерело: Еспресо.ТV

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...