Навіть пеньки пофарбували: На Харківщині до приїзду Зеленського латали дорогу серед ночі (фото, відео)

Комунальники пофарбували бордюри, а також помили дороги, чого раніше в селищі ніколи не спостерігали.

2 вересня президент України Володимир Зеленський відвідає Харківську область і в зв'язку з цим місцева влада почала в терміновому порядку готуватися до приїзду глави держави. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал ВЕХА, особливо "відзначилася" влада селища Пісочин.

За даними каналу, тут до приїзду Зеленського вночі почали класти асфальт, пофарбували бордюри і навіть пеньки, а також помили дороги, чого раніше в селищі ніколи не спостерігали.

Очікується, що Зеленський на авіатранспорті зробить обліт місць реконструкції доріг державного та місцевого значення в Харківській області, після чого прибуде в Пісочин для ознайомлення з навчальними закладами.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...