Навіть сама "жертва" дуже здивована: Пропагандисти "ЛНР" видали пікантний фейк про ЗСУ

Американська фотографиня дуже здивувалася, коли дізналася, нібито її "жорстоко згвалтували українські військові".

Бойовики так званої "ЛНР" поширили фейкову інформацію, що воїни ЗСУ на Донбасі згвалтували фотографиню зі США. Окупанти заявили, що українські військові поблизу Станиці Луганської вчинили насильницькі дії сексуального характеру проти американської фотографині Туєри Блатті, передають Патріоти України.

Таку новину розтиражували "місцеві ЗМІ". А інформацію нібито отримали від "народної міліції ЛНР". Пишуть, що Блатті приїхала на Донбас 10 травня, а через 5 днів вона вирушила з бійцями ЗСУ на фотосесію в лісовий масив.

За словами бойовиків, дівчину привезли в пункт тимчасового розміщення Нацгвардії і там її згвалтували. Однак Туєра сама заперечує це. Ця інформація - повна нісенітниця. Якщо сказати словами президента США - це фейкова новина. Я не була в зоні бойових дій на Донбасі протягом місяців. А всі українські солдати, з якими я працювала, зіркові солдати", - написала Туєра Блатті на своїй Facebook-сторінці.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...