"Не було такого! Не пам'ятаю!": Зеленський "вибухнув" через Кучму і Пінчука (відео)

За словами Володимира Зеленського, в "Конча-Заспу" він приїжджав лише з сім'єю. Зустріч із Кучмою та Пінчуком він заперечив.

Володимир Зеленський і журналіст Михайло Ткач. Фото: скріншот з відео.

Глава держави Володимир Зеленський не зміг стримати емоцій після запитання про роль олігарха Віктора Пінчука в поверненні свого тестя і другого президента України Леоніда Кучми до Мінського процесу, передають Патріоти України.

Коли журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач поцікавився, на яких умовах Пінчук погодився допомагати президенту вмовити Кучму очолити українську делегацію у Мінську, Зеленський "вибухнув".

– Чи просив Пінчук щось взамін за те, що він допомагав у перемовинах із Кучмою? Навіщо це Пінчуку? Він щось просив взамін? Його інтереси також у Росії.

– Всі знають, що ніхто у мене нічого не просить. Усі знають, чим це закінчиться.

– Тобто, Пінчук просто сидів поряд? І допомагав вмовляти Кучму?

– Так і є. Це правда.

– Які аргументи у нього були? Що це треба державі – і все.

– А які у нього можуть бути аргументи? Дякую, Михайле!

Зеленський також несподівано згадав, що саме робив 28 червня на території будинку відпочинку "Конча-Заспа" ДУС, де живе Кучма. На цій зустрічі, за словами журналістів, був присутній і Віктор Пінчук.

"Михайло, я зрозумів, про що ви. Це коли я сказав ДУСу, я хочу побачити всі підприємства, які в нас є. Хочу побачити на базі ДУСа, що з ними… До мене дійшов слух, що на різних землях, які належать державі, особисто керуються ДУСом – хтось там, скажімо так, якісь будиночки для себе зробив. Тому я хотів особисто перевірити. Знаєте, мені дають інформацію з приводу однієї чи іншої області, я читаю, вірю, але перевіряю. Тому мені надали інформацію – я поїхав перевіряти, що там є. Побачив", – запевнив президент України (лексику залишаємо без змін. – Ред.).

За словами Зеленського, в "Конча-Заспу" він приїжджав лише з сім'єю. Зустріч із Кучмою та Пінчуком він заперечив.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...