Не хоче навіть двійника відправити до протестувальників? Путін злякався їхати в затоплені регіони

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Путін не планує поки що приїжджати в затоплений Орськ та інші райони, які постраждали від паводку. Про це він повідомив журналістам під час брифінгу, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Путін фактично, хоч і не там фізично, але він постійно присутній у цій темі. Він упродовж усього дня постійно займається цими питаннями. Поки що зараз поїздки до регіону немає. Але зараз найгарячіший момент. Що буде через кілька днів, ми будемо дивитися разом з вами», – сказав Пєсков.

Нагадаємо, в Орську відбувся мітинг – близько сотні людей зібралося біля пам'ятника Леніну на Комсомольській площі в Орську, де затоплена частина районів. Місцеві жителі записали звернення до російського диктатора, скандуючи «Путін, допоможи», а також скаржилися на виплати та дії влади.

Зокрема, жителі Орська скандували зневажливі гасла на адресу місцевої адміністрації. Люди обурюються розмірам виплат за постраждале майно, а також тим, що дамба, на яку було витрачено великі гроші з бюджету, не змогла зупинити паводок.

США погрожують австрійським власникам знищити Raiffeisen Bank International, якщо той продовжуватиме свій бізнес на крові з росією - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 8:05

Відлучення від операцій з американською валютою не зможе пережити жодна міжнародна фінансова установа. Як то Raiffeisen, чи більш скромного і живучого OTP Bank (угорцям також варто приготуватись до "листів щастя" з Вашингтона). Raiffeisen може опинитис...

Хіти тижня. Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювали третю добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:50

Втрати автотранспорту ворогом б'ють рекорди. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали: