Не може оприлюднити все, що знає, але: Лукашенко запевняє, що Путін залишить Кремль задовго до 2036 року

Президент Росії Володимир Путін, терміни президентства якого обнулились у відповідність з поправками до Конституції РФ, не буде триматися за президентське крісло до 2036 року. Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко, зазначають Патріоти України.
«Никогда не будет Путин президентом до 2036 года, я вам 100 процентов гарантирую. Все зависит от обстановки и лучше она не будет», — сказав Лукашенко.
На думку білоруського лідера, Путін обов'язково знайде людину, яка замінить його на посаді і буде продовжувати політику, яку глава Кремля проводить протягом усього терміну перебування при владі.
Нагадаємо, наближений до Кремля головний редактор радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов заявив, що можливим наступником Володимира Путіна на посту президента РФ є заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв, а в «резерві» тримають директора Служби зовнішньої розвідки Сергія Наришкіна.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...