"Не може зупинитися": Путін збирається розв'язати війну з країнами Балтії, - Financial Times

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін готується до війни проти країн Балтії. Про це 16 лютого пише Financial Times із посиланням на українського високопосадовця, передають Патріоти України.

За словами джерела, Київ має переконливі дані розвідки про наміри Москви. "Путін просто не може зупинитися", – сказав посадовець.

Служба зовнішньої розвідки Естонії цього тижня заявила, що Росія має намір подвоїти кількість своїх військ, розміщених уздовж кордону з країнами Балтії та Фінляндією, що може віщувати потенційний воєнний конфлікт із НАТО протягом наступного десятиліття, зазначає Financial Times.

Водночас деякі члени Альянсу скептично ставляться до наміру президента Росії атакувати члена НАТО, ідеться в публікації.

Хоча російська армія значною мірою дислокована в Україні й зазнала величезних втрат за два роки конфлікту, більшість західних посадовців очікує, що вона зможе відновити свої сили протягом п'яти – шести років, пише видання.

Росія атакувала Україну 55 ракетами і 21 "Шахедом": Олещук розповів, скільки цілей знищила ППО

середа, 8 травень 2024, 9:47

Уночі 8 травня російські війська атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударний дроном, 59 ворожих повітряних цілей вдалося знищити. Пряма мова Олещука: "У ніч на 8 травня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різн...

Все примітивніше, ніж думали та гірше для людства: США розкрили дані про ядерну зброю, котру Путін збирається виводити у космос

середа, 8 травень 2024, 9:40

США розкрили нові деталі про російську протисупутникову зброю, створення якої налякало Вашингтон у лютому. Йдеться про найпримітивніший і найгірший варіант з усіх, які припускали експерти, інформує УНІАН. . Подробиці щодо розгортання російської зброї...