"Не надо ставить свою жо*у перед моим лицом": Кива закотив скандал на суді над Медведчуком (відео)

На засідання Печерського суду щодо обрання запобіжного заходу народному депутату Віктору Медведчуку прийшов його однопартієць - одіозний нардеп Ілля Кива. Не обійшлося цього разу без скандалу. Про це повідомляється на відео, опублікованому в Telegram-каналі Pavlovsky News, передають Патріоти України.

Спочатку Кива ходив по залу суду і висловлював свої претензії працівникам ЗМІ. Нардеп заявляв журналістам, що ті, мовляв, заважають йому виконувати "депутатські повноваження".

А потім скандальному нардепу не сподобалося, що журналіст "24 каналу" встановив штатив і повернувся до нього спиною, затуляючи йому огляд. Далі виникла словесна перепалка. "Не треба ставити свою жо*у перед моїм обличчям", - звернувся до журналіста Кива.

Журналіст відповів нардепу, що він також не повинен бачити "жо*у Киви", на що той прокричав, щоб журналісти не заважали йому працювати. Втихомирив нардепа-скандаліста його однопартієць Вадим Рабінович. Він попросив його сісти і той погодився.

Нагадаємо, що 11 травня Віктору Медведчуку оголосили підозру. Його підозрюють у держзраді та замаху на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...