"Не стріляйте в Бігуса, він грає, як уміє. Але краще запитайте в дирижера цього оркестру, коли вже нарешті настане "кінець епохи бідності", - нардеп

"Вже який тиждень в мережі не стихають пристрасті після оприлюднення так-званих «плівок Бігуса». Хоча «плівками Бігуса» їх можна назвати з великою натяжкою. Журналіста було обрано виключно з метою надати спецоперації Банкової статусу «журналістського розслідування». І обрано, слід зазначити, вдало - спосіб подачі, експресія, надрив автора програм породили ту емоцію, якої б не ніколи не вдалося досягти, просто «зливши» записи нудних розмов в мережу", - пише нардеп Олександр Черненко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але Бігус Бігусом, зрештою це його робота, хоча й виконана далеко від дотримання стандартів (хоча про які стандарти взагалі можна казати у наш непевний час постправди). Так само не викликають питань мало не щогодинні коментарі і пости «ломів» та експертів, які не втомлююються який тиждень підряд «качати» цю тему, практично не згадуючи прізвище Медведчука, натомість як мантру повторюючи прізвище Порошенко, так ніби на записах його голос. До цих блогерів якщо і виникають питання, то лише в аспекті походження коштів, якими ця бурхлива інформаційна діяльність оплачується.
Але мене дивує (насправді - ні), як активно цією темою перейнялася вся владна верхівка. Починаючи з офісу президента (який фактично став координаційним центром цієї спецоперації), закінчуючи найменш відомими депутатами від «слуги народу», це вже не кажучи по членів наглядових рад деяких держпідприємств.
Україну вдруге за президентства Зеленського не запрошують на саміт НАТО, «Північний потік-2» практично добудований, заборгованість перед військовими перевищила мільярдну позначку, МВФ та інші західні партнери вже без дипломатичних реверансів кажуть про зупинку реформ, насамперед судової та антикорупційної... це список може бути безкінечним.
Але президенту і його команді не до цього. Вони зайняті лише одним - збереженням власного рейтингу, шляхом повної зачистки політичної альтернативи. Насамперед - Порошенка, як найрейтинговішого з опозиційних політиків. Але потроху «прилітає» й іншим - Кличку, Юлії Тимошенко і навіть ще не так давно «своєму» Разумкову.
Звичайно, одного разу «обпікшись» з Антоненко, Зеленський особисто вже не називає людей злочинцями без суду, однак і надалі всі сили і ресурси витрачає на боротьбу з реальними і уявними опонентами. Тому не стріляйте в Бігуса, він грає, як уміє. Але краще запитайте в дирижера цього оркестру, коли вже нарешті настануть кінці всіх епох і мільярд дерев зазеленіє на обрії?".

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...