"Не треба чіплятися до чужих сумок та лицемірити": Нардепка-"слуга" вважає, що шокувати пенсіонерів дорогим одягом - це нормально

Депутатка від «Слуги народу» Олена Шуляк заявила, що вдягати на засідання Верховної Ради брендові речі – нормально. Хоча їй радили не «світити» у парламенті дорогий одяг, особливо сумки. Про це народна обраниця розповіла у інтерв’ю виданню kp.ua, передають Патріоти України.

«…бачу в цьому певне лицемірство, якщо в звичайному житті ти носиш бренди, а потім приходиш в Раду, все різко знімаєш і починаєш грати іншу роль. Або ще гірше – купуєш спеціальний гардероб для Ради, показуючи свою простоту і скромність. Мені здається, так нечесно. Знаю масу випадків, коли перед ефірами депутати знімали дорогі прикраси, одягали просту біжутерію і виходили в ефір з дивовижними популістськими гаслами про захист пенсіонерів», – сказала Олена Шуляк.

Депутатка також заявила, у тому, щоб носити дорогі речі, немає нічого поганого. А парламентарі та люди, що прийшли на держслужбу з бізнесу, не винні, що мають одяг, який собі не можуть дозволити пенсіонери.

Крім того, Олена Шуляк розкритикувала журналістів, котрі пишуть про вбрання народних депутатів, зокрема Анну Стешенко. Мовляв, кореспондентка і сама не проти похизуватися у стінах Верховної Ради брендами.

«І видно, що тема брендів її дуже турбує, просто до болю і тремтіння. Вона пише не тільки про мене, але і про інших депутатів нашої політичної сили. Але вона ніколи не згадує депутатів «Європейської солідарності». Хоча вони теж одягаються в дорогі і красиві речі. Напевно, потрібно їй поставити запитання: навіщо і яка справжня мета таких публікацій? Хоча, якщо ти нудно пишеш матеріали на політичну тематику, то залишається одне – чіплятися до чужих сумок. І ще трохи про дорогий одяг. Мене сфотографували з сумкою, яку подарував чоловік ще в 2008 році. Така модель сумки вже років п'ять як не випускається. Але написали, що Шуляк прийшла в Раду з сумкою вартістю 7 тисяч чи то євро, чи то доларів. Де взяли ціну, якщо ця сумка знята з виробництва? Коли ця новина облетіла всі таблоїди, мені подзвонила мама і сказала: «Це та старенька сумка? А чому вона взагалі викликає у когось інтерес?». Хотілося б, звичайно, щоб ціна цієї сумки залежала від її віку, але це неможливо. Більш того, я готова її продати тій журналістці за 7 тисяч євро, а гроші віддати на благодійність. Але навряд чи хтось погодиться віддати за стару сумку 2008 року навіть третину від озвученої суми», – сказала нардепка.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...