"Не все так просто, мам": Окупант розповів, як вони із товаришами втікали від ЗСУ, що аж погубили чоботи

Російський військовослужбовець розповів матері про перевагу ЗСУ над армією РФ. Окупант зокрема поскаржився на матеріальне забезпечення у війську. Розмову росіян перехопила українська розвідка, повідомляє ГУР, передають Патріоти України.

Загарбник каже, що під час артилерійського обстрілу він з товаришами по зброї так втікали від ЗСУ, що погубили чоботи.

"Втікали, втікали, покидали (чоботи – Ред.) нах*й. Як почали єб*шити з артилерії, і ні туди, ні сюди. Хто встиг…", - каже рашист.

На що його мати каже, що прийде підмога, і "все будет хорошо". "Не все так просто, мамо. У них все є, у нас – нічого. У нас навіть жерти не возять", - каже окупант про перевагу ЗСУ.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...