Не виїжджайте з дому і не їдьте до столиці: Кличко після "прильотів" у Києві звернувся до українців

Російські ракети вразили об‘єкти в центрі міста та в Солом‘янському районі Києва. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Мер наголосив, що повітряна тривога досі оголошена, а отже, триває загроза для мирних людей, передають Патріоти України.

"Столиця під атаками російських терористів! Ракети вразили об‘єкти в центрі міста (в Шевченківському районі) та в Солом‘янському районі. Повітряна тривога, а значить і загроза, триває", - написав він.

Кличко закликав мешканців столиці не просто перебувати в укриттях під час тривоги, а за можливості залишатися вдома.

"Я звертаюся до всіх мешканців столиці: під час тривоги перебувайте в укриттях. У місто, якщо немає гострої необхідності, сьогодні краще не виїжджати. Про це ж прошу і мешканців передмість - не їхати сьогодні в столицю", - наполегливо радить Кличко. Центральні вулиці Києва, за його словами, перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби.

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...

Підприємцю з Куп'янська винесли вирок за співпрацю з росіянами (фото)

понеділок, 20 травень 2024, 20:14

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вирок власнику продуктової бази у місті Куп'янськ Сергію Ганусу. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді трьох років ув'язнення, позбавлення права займатися господарською роботою на дес...