"Не засніть на зустрічі з Путіним!": Трамп вирішив дати "цінну пораду" Байдену

45-й президент США від Республіканської партії Дональд Трамп звернувся до свого наступника від демократів Джо Байдена напередодні зустрічі з главою Російської Федерації Володимиром Путіним. Екс-глава Білого дому передав в Телеграмі лідеру Росії теплі побажання і закликав Байдена не заснути під час доленосного саміту в Женеві, інформують Патріоти України.

"Я провів чудову зустріч з російським лідером в Гельсінкі. На противагу спотвореного висвітлення нашого саміту в пресі США вдалося багато чого досягти, в тому числі і поваги Росії. Я подолав те незручне становище, в якому опинилася наша країна, після того, як на замовлення Хіларі Клінтон наші ЗМІ придумали фальшивий образ Росії", - написав Трамп.

Політик зауважив, що на тогочасній зустрічі Путін поставив йому питання, кому він більше довіряє: Росії чи американській розвідці часів президента Обами. "Відповідь тоді була очевидна! Нечасто коли на наш уряд працювали такі негідники. А в цей раз я хочу побажати удачі Джо Байдену на зустрічі з Володимиром Путіним. Не засніть, будь ласка, у відповідальний момент і передайте найкращі побажання російському президенту", - резюмував саркастично Трамп.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...