"Не збираємося закінчувати життя самогубством": Вдова ексмера Кривого Рогу виступила з емоційною заявою після трьох смертей у сім'ї за три місяці (відео)

Вдова ексмера Кривого Рогу Костянтина Павлова Олена записала емоційне звернення після трьох смертей у сім'ї за три місяці, передають Патріоти України.

«У нашій родині за останні три місяці — три смерті. Усі — молоді чоловіки від 44 до 50 років. Після третьої смерті за три місяці я хочу заявити, що ні у мене, ні у нашого з Костею сина Юри немає смертельних хвороб, ми не вживаємо алкоголь, не збираємося закінчувати життя самогубством. У нас новий газовий котел, нова електропроводка вдома, у хорошому стані, і в машині справні гальма, і їздимо ми також дуже акуратно», — заявила вона на відео, яке поширили криворізькі ЗМІ.

Павлова додала, що її син не вживав наркотиків і ніколи не стояв на обліку в наркодиспансері. «Ще раз повторю — життя самогубством ні я, ні мій син Юрій, ні наші друзі, ні родичі закінчувати не збираємося», — резюмувала вона.

15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі будинку у селі Вільне. Біля тіла загиблого лежала рушниця. Мером міста Павлов став у листопаді 2020 року, його було обрано від партії Опозиційна платформа — За життя. В ОПЗЖ стверджували, що їхнього однопартійця вбили.

Поліція відкрила справу за статтею про навмисне вбивство і розглядала три версії того, що сталося: вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю. 7 вересня правоохоронці спростували версії про умисне вбивство та інсценізацію самогубства Павлова. Основна версія — самогубство.

Майже за два місяці помер брат Павлова Андрій. Тіло Андрія Павлова 18 жовтня знайшов у квартирі його друг. Пізніше у поліції підтвердили смерть чоловіка, не називаючи його імені. Попередньо на тілі не було ознак насильницької смерті.

Наступного дня у пресслужбі поліції повідомили, що смерть Андрія Павлова настала внаслідок випадкового отруєння алкоголем. 10 листопада повішеним знайшли двоюрідного брата ексмера Кривого Рогу Бориса Павлова. За даними ЗМІ, він мав онкологічне захворювання. З посиланням на поліцію повідомляється, що у нього був рак стравоходу та туберкульоз.2

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...